Perşembe , Nisan 9 2020

44 soorten koffiedranken verklaard

Graag willen wij u kennis laten maken met “bijna” elk type koffiedrank dat bestaat. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we hier ‘Snel’ hebben toegevoegd. De reden is – de  koffiewereld is enorm en eindeloos  . Er zijn mensen die steeds nieuwe combinaties proberen te combineren. De verschillende soorten koffiedranken waar we over kunnen praten zijn eindeloos en het is bijna onmogelijk om over zoveel koffie te schrijven. Daarom zullen we bijna proberen te dekken!

Koffie soorten diagram


Source  –  Follygraph

Koffie heeft veel smaken en is gemakkelijk  ontelbaar te noemen  . Bonen  uit elke regio hebben een andere smaak en variëren afhankelijk van hun oorsprong, braden en bereidingswijze. De koffie is zo gevarieerd dat hij in talloze drankjes is verdeeld. Wanneer we naar  populaire koffiehuizen gaan  , is het menu verwarrend als we ze niet kennen.

Laten we eens kijken naar verschillende koffiedranken die we nog nooit eerder hebben gekend!

Verschillende soorten koffiedranken

Basic koffie drankjes

Laten we eerst kennis maken met enkele van de basistypen koffiedranken  die gemakkelijk kunnen worden bereid door een koffiezetapparaat, Franse pers of  overgieten . De meeste Amerikaanse huizen zijn hiervoor uitgerust met instrumenten.

Normale zwarte koffie –   De basisvorm van koffie die rechtstreeks uit uw filterkoffiemachine, French Press, Percolator of Chemex wordt gebrouwen. Als je dat drinkt zonder iets toe te voegen, is het een  zwarte  .

Zwarte koffie met melk  – voeg gewoon wat melk toe aan de zwarte koffie en de smaak verandert verbluffend. Als je geen zwarte minnaar bent of je smaakpapillen het niet toestaan, voeg dan wat melk toe.

Zwarte koffie met melk en suiker  – De combinatie van melk, suiker en zwarte koffie is populair bij velen. Probeer dit eens, want dit is de basisvorm die iedereen thuis kan doen

Turkse koffie  – Een traditie van koffiebrouwen uit het Midden-Oosten. In dit proces wordt het koffiedik in suikerwater gedompeld totdat er wat schuim is gevormd. Hoe meer schuim, hoe beter de smaak.
Cold Brew  – Deze methode gebruikt koud water in plaats van heet water en gaat langer mee voor extractie. De meeste mensen verlaten de kamer ‘s nachts om’ s ochtends een goede kop koffie te drinken. Om de bereiding te vergemakkelijken, zijn er  tegenwoordig veel  koude koffiemachines op de markt.

IJskoffie  – De naam klinkt vergelijkbaar met Cold Brew, maar beide hebben verschillende kookmethoden. Hier wordt de koffie bereid als een normale warme drank en vervolgens koel geserveerd. Keurig heeft onlangs de K-Elite koffiemachine gelanceerd, die ook mogelijkheden biedt om koud te brouwen.

Verschillende espresso drankjes

Espresso is het populairste type koffiedrank dat er bestaat. Het vereist speciale apparatuur en enige training om een ​​premium kopje te zetten. Maar dit gaat over de verschillende koffiesoorten. Laten we eens kijken wat een espresso is en welke variaties er zijn!

Espresso  Espresso is de basis voor andere koffiedranken en wordt gemaakt door bijna kokend water onder druk in geperste, fijngemalen koffie te persen. Het resultaat is een geconcentreerde vloeistof van opgeloste en gesuspendeerde koffiearoma’s met een beetje room erboven. De grootte van een eenvoudige espresso is 25 ml, die kan worden onderverdeeld in enkele, dubbele of driedubbele shots (25 ml, 50 ml of 75 ml), afhankelijk van de vereiste sterkte. Zoals verder werd gezegd, is het de basis voor andere koffiedranken zoals; Cappuccino, latte, mokka, macchiato en americano.
Espresso werd populair in de jaren tachtig, maar was destijds alleen in winkels verkrijgbaar. De laatste tijd wordt het  brouwen thuis gedaanDe apparatuur is gemaakt om koffieliefhebbers hun favoriete drankjes te laten drinken. Tegenwoordig zijn veel apparaten zowel online als in winkels beschikbaar.

Ristretto  – Dit is een sterke vorm van espresso gemaakt met dezelfde hoeveelheid koffie, maar geëxtraheerd met de helft van de hoeveelheid water in hetzelfde tijdsinterval. De redenen die hier worden gebruikt, zijn bijzonder goed, wat resulteert in een geconcentreerde opname.

Doppio   – Dit is een dubbele opname gemaakt van een dubbel koffiefilter in een portafilter. Tegenwoordig is   Doppio  een standaarddrank geworden, wat een normale espresso is.

Americano  – De laatste geweldige koffievariant komt uit Amerika, waar mensen van sterke koffie houden. Americano wordt bereid door indien nodig een of twee espressospuiten met heet water toe te voegen. Deze koffie is beroemd in Amerika en gemakkelijk in de buurt.

Coffee-Americano

Lungo  – Lungo wordt vaak verward met Americano, maar zeker niet hetzelfde. Lungo is een long shot gemaakt door tweemaal de hoeveelheid water te extraheren met dezelfde hoeveelheid koffiedik. In cijfers betekent dit dat 50 ml water wordt geëxtraheerd met 7 g koffie.

Dit leidt tot de extractie van meer cafeïne, maar met opgeloste koffieresten. Het is een minder populaire drank, maar het is een favoriete drank voor mensen die meer cafeïne nodig hebben.

Caffè Crema  – Een extra lang espresso-drankje geserveerd in Noord-Italië, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Vanwege het verschillende extractieproces heeft het een ander smaakprofiel dan aanverwante dranken zoals Lungo en Americano. Grove brouwverhoudingen van Ristretto, Normal, Lungo en Caffè Crema zijn 1: 2: 3: 6 en het gemiddelde watergehalte per shot is 180 ml (6 oz).

Café Zorro  – Dit is een dubbele opname van espresso toegevoegd aan water in een verhouding van 1: 1.

Café Cubano  – Deze uit Cuba afkomstige drank wordt ook wel  Cubaanse espresso genoemd. Dit is eigenlijk een espresso-opname gezoet met  Demerara-suiker  , die werd geslagen met de eerste en laatste druppels espresso.

Café con Hielo  – koffie in espresso is iets anders en dit drankje is er een van. Als u deze koffie in Spanje bestelt, wordt u een kopje espresso geserveerd met nog een kopje ijsblokjes en suiker. Voeg suiker naar wens toe aan de espresso en roer om op te lossen. Giet vervolgens de koffie over ijs en hier is je   Café con Hielo.

Moka –   Een  koffie gebrouwen in een mokapot  wordt vaak een mokapak genoemd. Het heet Espresso, maar dat is het niet. De druk in de pot is veel lager in vergelijking met een espressomachine.

Espresso + melkdranken

Laten we nu kennis maken met de speciale drankjes die beschikbaar zijn als espresso en met enkele add-ons. Ze maken een aantal geweldige en heerlijke kopjes die chic en aantrekkelijk zijn. Een  superautomatische machine  biedt extra gemak bij het bereiden van deze dranken.

Cappuccino  – Geïntroduceerd in 17 –  ste  eeuw door de Italianen, heeft gewonnen Cappuccino immense populariteit in de hele wereld. In alle barista’s en cafés staat dit drankje bovenaan het menu. Het is meestal een combinatie van espresso, warme melk en gestoomd melkschuim. Het onderste  derde deel van  een kopje wordt gevuld met espresso, gevolgd door het volgende  derde deel  met warme melk en het laatste deel met gestoomd melkschuim gemaakt door een espressomachine met stoomopwekking.

Latte   – De echte naam van Latte is  Caffelatte,  die in de loop van de tijd is ingekort en nu bekend staat als de Latte. Latte is meestal een combinatie van espresso en gestoomde melk. De standaarddrank bestaat uit 1/3 kopje dubbele espresso en 2/3 portie gestoomde melk.

Caffe Latte

De top is versierd met latte-kunst, die in enkele eenvoudige stappen eenvoudig kan worden gemaakt met stoommelk. Het domineren in Cafelatte als een portie melk is hier hoog. Het is een heerlijk drankje en is overal geliefd.

Piccolo Latte  – Een piccolo, vaak aangeduid als een baby latte, is een ristretto-shot van 15 tot 20 ml, overgoten met 60 ml gestoomde zijdemelk en schuim.

Mocha  – Dit is het drankje voor chocoladeliefhebbers. Mocha, oorspronkelijk Mocaccino, komt uit de kustplaats Mokka in Jemen. De drank is vergelijkbaar met latte met de toevoeging van chocolade in de vorm van siroop of zoet cacaopoeder.

Cafe Mokka

Ze bevatten meestal melkschuim zoals in cappuccino. Er zijn veel mokkavarianten met verschillende chocoladesmaken. De meest voorkomende zijn de mocha’s van donkere en witte chocolade.

Macchiato  – Cafe Macchiato wordt bereid door een espresso toe te voegen   met een  scheutje  schuimige melk. De melkvlek kan worden aangeduid als een beetje melk of gewoon een vleugje melk om de smaak van een eenvoudige espresso te veranderen. De top kan worden versierd met een latte kunst om hem er goed uit te laten zien.

Caffe Macchiato

De bekendste plaats voor macchiato is Ethiopië, waar het beste van dit drankje wordt gemaakt.

Cortado  – Een espresso-opname geserveerd met slechts een klein scheutje melk. Het is een Spaans drankje, ook wel   Café Manchado genoemd   .

Cortadito  – Cafe Cubano met warme melk in de verhouding 1: 1 is Cortadito. Deze term wordt vaak verward met Cortado, maar ze verschillen enigszins.

Café   Bombón  – Espresso met zoete gecondenseerde melk wordt Cafe Bombon genoemd. Voor de zoete tong is dit een geweldige drank om te proberen.

Cafe Con Leche  – Een espresso met warme melk. In de regel wordt warme melk toegevoegd aan espresso in de verhouding 1: 1.

Carajilo  – espresso met alcohol en zonder melk is Carajilo. Het is een Spaanse vorm van koffie die daar erg populair is, maar nu ook in andere delen van de wereld.

Espresso Romano  – Een espresso met een scheutje citroen wordt Romano genoemd. Om deze drank het best te proeven, doe je wat citroensap op de bodem van je kopje en wrijf je de citroen langs de rand. Laat de espresso vervolgens vallen om de andere kant van de koffie te proeven.

Espressino  – Dit is een drankje dat uit gelijke delen espresso bestaat. Cacaopoeder wordt toegevoegd aan de onderkant van de beker en over het laatste schot. Een laag Nutella wordt ook verdeeld over de wanden van de mok.

Flat White  – Een dubbele shot espresso met gestoomde melk in de verhouding 1: 2 is Flat White. Er zit geen laag melkschuim op deze drank.

Café Au Lait  – In tegenstelling tot andere dranken, wordt dit drankje als gewone koffie gemaakt via Drip of French Press. Vervolgens wordt gestoomde of hete melk in dezelfde verhouding toegevoegd.

Caffe Breve  – Dit is een Amerikaanse versie van een latte: een espresso-drankje op melkbasis dat een half mengsel van melk en room gebruikt in plaats van melk en schuim.

Antoccino  – Een enkel shot espresso gestoomd met een verhouding van 1: 1 is Antoccino.

Cafe Affogato  – Kan worden omschreven als Italiaanse koffie of dessert. Het wordt bereid door espresso over een bolletje vanillegel te gieten.

Rode ogen  – Een kopje koffie dat regelmatig wordt ondergedompeld met een scheutje espresso is Rode ogen

Blue Eye  – Dubbele instelling van espresso op een kopje filterkoffie is Blue Eye.

Dripped Eye  – Driesprote espresso die op een gewoon koffiekopje wordt gedruppeld, is Dripped Eye.

Lazy Eye  – Twee shots van espresso boven een normale kop  cafeïnevrije  koffie zijn Lazy Eye.

Wenen  – Hier wordt melk vervangen door room, dus het is eigenlijk een drankje op basis van room. De voorbereiding bestaat uit slagroom over twee standaard espresso-porties gieten totdat het kopje vol is.

Café Borgia  – Vergelijkbaar met het bereiden van mokka, dit drankje bestaat uit espresso, warme chocolademelk, slagroom en wat sinaasappelschil. In plaats van chocoladeschilfers geeft de sinaasappelschil het drankje een vleugje citrus.

Cha Phe Sua Da  – Fijngemalen donkere gebrande koffie uit de Vietnamese teelt wordt individueel gebrouwen met een Franse metalen persfilter in een kopje met ongeveer kwart tot half gecondenseerde melk. Het wordt dan geroerd en er worden ijsblokjes overheen gegoten.

Galão  – Een warme drank uit Portugal in een combinatie van espresso en schuimmelk . Ongeveer een kwart van het glas wordt gefileerd met espresso en wordt overgeschonken met schuimmelk voor de resterende 3/4 kop.

Frappé  – Een Grieks drankje waarin instantkoffiekorrels worden gemengd met een beetje water. Voeg vervolgens een beetje suikerwater, koud water en ijsblokjes toe en vervolgens een beetje melkschuim.

Mazagran  – Een Portugees drankje waarin hete Franse perskoffie over ijs wordt gegoten en er een schijfje citroen in wordt gegoten.

Irish Coffee  – Een koffie, vooral French Press-koffie met een halve Irish Whisky en wat room.

Guillermo  – Twee espressoschoten worden over plakjes citroen gegoten en overgoten met een paar ijsblokjes.

Nous aimerions vous présenter “presque” n’importe quel type de boisson à base de café. Vous vous demandez peut-être pourquoi nous avons ajouté «Fast» ici. La raison en est que le  monde du café est immense et sans fin  . Il y a des gens qui continuent d’essayer de combiner de nouvelles combinaisons. Les différentes sortes de boissons au café dont nous pouvons parler sont infinies et il est presque impossible d’écrire sur autant de cafés. C’est pourquoi nous allons essayer de couvrir presque!

Diagramme de types de café


Source de l’ image  –  Follygraph

Le café a beaucoup de saveurs et peut facilement être   dit innombrable . Les haricots  de chaque région ont un goût différent et varient en fonction de leur origine, de leur torréfaction et de leur méthode de préparation. Le café est tellement varié qu’il est divisé en innombrables boissons. Lorsque nous allons dans  des cafés populaires  , le menu est déroutant si nous ne les connaissons pas.

Jetons un coup d’œil à différentes boissons au café que nous n’avions jamais connues auparavant!

Différents types de boissons au café

Boissons de café de base

Premièrement, familiarisons-nous avec quelques-uns des types de base de boissons au café  qui peuvent être facilement préparés à partir d’une cafetière, d’une presse française ou se  verser . La plupart des maisons américaines sont équipées d’instruments pour cela.

Café noir normal –   La forme de base du café infusé directement à partir de votre machine à café à filtre, presse française, percolateur ou Chemex. Si vous buvez cela sans rien ajouter, c’est un  noir  .

Café noir au lait  – Ajoutez simplement du lait au café noir et le goût change de façon surprenante. Si vous n’êtes pas un amoureux noir ou si vos papilles gustatives ne le permettent pas, ajoutez du lait.

Café noir avec du lait et du sucre  – La combinaison de lait, de sucre et de café noir est populaire chez beaucoup. Essayez ceci car il s’agit du formulaire de base que tout le monde peut créer à la maison.

Café turc  – Une tradition du café du Moyen-Orient. Dans ce processus, le marc de café est plongé dans de l’eau sucrée jusqu’à ce que de la mousse se forme. Plus il y a de mousse, meilleur est le goût.
Cold Brew  – Cette méthode utilise de l’eau froide au lieu de l’eau chaude et dure plus longtemps pour l’extraction. La plupart des gens quittent la pièce la nuit pour prendre une bonne tasse de café le matin. Pour faciliter la préparation, de nombreuses  machines à café froid sont disponibles  sur le marché.

Café glacé  – Son nom ressemble à celui de Cold Brew, mais les méthodes de cuisson sont différentes. Ici, le café est préparé comme une boisson chaude ordinaire, puis servi frais. Keurig a récemment lancé la machine à café K-Elite, qui offre également des capacités de préparation à froid.

Diverses boissons expresso

L’espresso est le type de boisson au café le plus populaire qui existe. Il faut du matériel spécial et de la formation pour préparer une tasse de qualité supérieure. Mais il s’agit des différents cafés. Jetons un coup d’oeil à ce qu’est un expresso et quelles variations il y a!

L’espresso L’  espresso est la base des autres boissons à base de café. Il est obtenu en pressant de l’eau presque bouillante sous pression dans un café pressé et finement moulu. Le résultat est un liquide concentré d’arômes de café dissous et en suspension avec un peu de crème au-dessus. La taille d’un espresso de base est de 25 ml. Elle peut être subdivisée en un, deux ou trois coups (25 ml, 50 ml ou 75 ml) en fonction de la force requise. Comme il a été dit plus loin, c’est la base pour d’autres boissons au café telles que; Cappuccino, café au lait, moka, macchiato et americano.
L’espresso a gagné en popularité dans les années 1980, mais n’était disponible que dans les magasins à l’époque. Dernièrement, le brassage est fait à la  maisonL’équipement a été créé pour permettre aux amateurs de café de boire leur boisson préférée. Aujourd’hui, de nombreux appareils sont disponibles à la fois en ligne et dans les magasins.

Ristretto  – Il s’agit d’une forme d’espresso forte, préparée avec la même quantité de café mais extraite avec la moitié de la quantité d’eau dans le même intervalle de temps. Les raisons utilisées ici sont particulièrement bonnes, ce qui donne un coup de feu concentré.

Doppio   – Il s’agit d’une double photo prise à partir d’un double filtre à café dans un porte-filtre. Aujourd’hui,   Doppio est  devenu une boisson standard, qui est un espresso normal.

Americano  – La dernière grande variété de café vient d’Amérique, où l’on aime le café fort. Americano est préparé en ajoutant une ou deux seringues espresso d’eau chaude selon les besoins. Ce café est célèbre en Amérique et facilement dans les environs.

Café-Americano

Lungo  – Lungo est souvent confondu avec Americano, mais pas du tout. Lungo est un long shot réalisé en extrayant deux fois la quantité d’eau avec la même quantité de café moulu. En chiffres, cela signifie que 50 ml d’eau sont extraits avec 7 g de café.

Cela conduit à l’extraction de plus de caféine, mais avec des résidus de café dissous. C’est une boisson moins populaire, mais c’est une boisson préférée des personnes qui ont besoin de plus de caféine.

Caffè Crema  – Un expresso de très longue durée servi dans le nord de l’Italie, en Allemagne, en Suisse et en Autriche. En raison du procédé d’extraction différent, son profil de goût diffère de celui des boissons apparentées comme le Lungo et l’Americano. Les rapports de brassage grossiers de Ristretto, Normal, Lungo et Caffè Crema sont de 1: 2: 3: 6 et la teneur moyenne en eau par coup est de 6 oz (180 ml).

Café Zorro  – Il s’agit d’un double tir d’espresso ajouté à l’eau dans un rapport 1: 1.

Café Cubano  – Cette boisson dérivée de Cuba est également connue sous le nom d’  espresso cubain. Il s’agit en fait d’un coup d’espresso sucré avec du  sucre Demerara  , qui a été battu avec la première et la dernière gouttes d’espresso.

Café con Hielo  – le café dans l’espresso est quelque chose de différent et cette boisson en fait partie. Si vous commandez ce café en Espagne, une tasse d’espresso vous sera servie avec une autre tasse de glaçons et du sucre. Ajouter le sucre à l’expresso à volonté et remuer pour dissoudre. Ensuite, versez le café sur la glace et voici votre   Café con Hielo.

Moka –   Un  café préparé dans un pot à moka  est souvent appelé tasse à moka. Ça s’appelle Espresso, mais ça ne l’est pas. La pression dans le pot est beaucoup plus faible comparée à une machine à expresso.

Espresso + boissons lactées

Maintenant, familiarisons-nous avec les boissons spéciales disponibles comme espresso et avec quelques add-ons. Ils fabriquent des tasses incroyables et délicieuses, chics et attrayantes. Une  machine super automatique  offre une commodité supplémentaire dans la préparation de ces boissons.

Cappuccino  – Introduit en 17 –  e  siècle par les Italiens, a gagné Cappuccino immense popularité à travers le monde. Dans tous les baristas et cafés, cette boisson est au sommet du menu. Il s’agit généralement d’une combinaison d’espresso, de lait chaud et de mousse de lait cuite à la vapeur. Le tiers inférieur  d’  une tasse est rempli d’espresso, suivi du tiers suivant   avec du lait chaud, et la dernière portion de mousse de lait cuite à la vapeur préparée par une machine à expresso à génération de vapeur.

Latte   – Le vrai nom de Latte est  Caffelatte,  qui a été raccourci avec le temps et qui est maintenant connu sous le nom de Latte. Le latte est généralement une combinaison d’espresso shot et de lait cuit à la vapeur. La boisson standard comprend 1/3 tasse de double expresso et 2/3 de lait cuit à la vapeur.

Caffe Latte

Le dessus est décoré d’art au latte, ce qui peut être fait facilement avec du lait à la vapeur en quelques étapes simples. Le café dominant à Cafelatte est élevé ici. C’est une boisson merveilleuse et est aimé partout.

Piccolo Latte  – Un piccolo, souvent désigné sous le nom de bébé au lait, est un ristretto de 15 à 20 ml contenant 60 ml de lait de soie cuit à la vapeur et de mousse.

Moka  – Ceci est la boisson pour les amateurs de chocolat. Le Moka, à l’origine Mocaccino, vient de la ville côtière de Mokka au Yémen. La boisson est semblable au café au lait avec l’ajout de chocolat sous forme de sirop ou de poudre de cacao sucré.

Café Mokka

Ils contiennent généralement de la mousse de lait ci-dessus, comme dans le cappuccino. Il existe de nombreuses variétés de moka avec différentes saveurs de chocolat. Les plus courants sont les mochas au chocolat noir et blanc.

Macchiato  – Le café Macchiato est préparé en ajoutant un  expresso  avec une  pincée de  lait mousseux. La tache de lait peut être appelée un peu de lait ou juste un soupçon de lait pour modifier le goût d’un simple espresso. Le dessus peut être décoré avec un art au latte pour le rendre beau.

Caffe Macchiato

Le lieu le plus connu pour le macchiato est l’Ethiopie, où le meilleur de cette boisson est fabriqué.

Cortado  – Un espresso servi uniquement avec un peu de lait. C’est une boisson espagnole, parfois appelée   Café Manchado   .

Cortadito  – Café Cubano avec du lait chaud dans le rapport 1: 1 est Cortadito. Ce terme est souvent confondu avec Cortado, mais ils diffèrent légèrement.

Café   Bombón  – L’espresso au lait concentré sucré s’appelle Café Bombon. C’est une excellente boisson à essayer pour la douce langue.

Cafe Con Leche  – Un expresso au lait chaud. En règle générale, le lait chaud est ajouté à l’espresso dans un rapport de 1: 1.

Carajilo  – Le café express sans alcool et sans lait est Carajilo. C’est une forme de café espagnole très populaire dans ce pays, mais également dans d’autres régions du monde.

Espresso Romano  – Un expresso avec une touche de citron s’appelle Romano. Pour bien goûter cette boisson, mettez un peu de jus de citron au fond de votre tasse et frottez le citron autour du bord. Puis laissez tomber l’espresso pour goûter l’autre côté du café.

Espressino  – Il s’agit d’une boisson composée à parts égales d’espresso. La poudre de cacao est ajoutée au fond de la tasse et au cours du dernier coup. Une couche de Nutella est également répartie sur les parois de la tasse.

Flat White  – Un expresso à deux doses avec du lait cuit à la vapeur dans un rapport de 1: 2 correspond à Flat White. Il n’y a pas de couche de mousse de lait sur cette boisson.

Café Au Lait  – Contrairement aux autres boissons, cette boisson est préparée comme un café régulier via Drip ou French Press. Ensuite, le lait cuit à la vapeur ou chaud est ajouté dans le même rapport.

Caffe Breve  – Ceci est une version américaine d’un café au lait: une boisson à base d’espresso à base de lait qui utilise la moitié d’un mélange de lait et de crème au lieu de lait et de mousse.

Antoccino  – Un seul espresso cuit à la vapeur à un ratio de 1: 1: Antoccino.

Cafe Affogato  – Peut être décrit comme un café italien ou un dessert. Il est préparé en versant un expresso sur une boule de gel vanille.

Red Eye  – Red Eye est une tasse de café régulièrement aspergée d’un trait d’espresso.

Blue Eye  – Le double réglage d’espresso sur une tasse de café filtre est Blue Eye.

Dripped Eye  – Un espresso à trois coups tombé dans une tasse de café ordinaire est Dripped Eye.

Oeil paresseux  – Deux coups d’espresso sur une tasse de   café décaféiné sont des yeux paresseux.

Vienne  – Ici, le lait est remplacé par de la crème. Il s’agit donc d’une boisson à base de crème. La préparation consiste à verser de la crème fouettée sur deux portions d’espresso standard jusqu’à ce que la tasse soit pleine.

Café Borgia  – Semblable à la préparation de moka, cette boisson se compose d’espresso, de chocolat chaud, de crème fouettée et de zeste d’orange. Au lieu de pépites de chocolat, l’écorce d’orange donne à la boisson un soupçon d’agrumes.

Cha Phe Sua Da  – Le café noir torréfié et finement moulu de culture vietnamienne est brassé individuellement avec un filtre presse-métal français dans une tasse avec environ un quart de lait de condensation. Il est ensuite agité et des glaçons sont versés dessus.

Galão  – Une boisson chaude du Portugal dans une combinaison d’espresso et de lait moussant. Environ le quart du verre est fileté avec un expresso et est versé avec du lait mousseux pour 3/4 tasse restante.

Frappé  – Une boisson grecque dans laquelle des granules de café instantané sont mélangés avec un peu d’eau. Ajoutez ensuite un peu d’eau sucrée, de l’eau froide et des glaçons, puis un peu de mousse de lait.

Mazagran  – Une boisson portugaise dans laquelle on verse du café chaud français sur de la glace et une tranche de citron.

Irish Coffee  – Un café, en particulier le café French Press avec un demi-whisky irlandais et un peu de crème.

Guillermo  – Deux espresso sont versés sur des tranches de citron et surmontés de quelques glaçons.

About admin

Check Also

Wat zijn Arabica koffiebonen?

Laten we dit artikel aan de rechterkant beginnen met te zeggen dat Arabica koffiebonen veruit ...