Perşembe , Nisan 9 2020

Coffeeshop Uitrustingslijst

Je hebt een businessplan, een geweldige locatie en de perfecte naam met een geweldig logo, maar nu het tijd   is om  aan je café te  bezorgen , weet je niet zeker waar je moet beginnen. Hoewel de specifieke vereisten van bedrijf tot bedrijf verschillen, hebben we een uitgebreide lijst met functies voor coffeeshops voor u samengesteld. Bekijk de onderstaande informatie om een ​​idee te krijgen van de apparaten die nodig zijn om een ​​coffeeshop te openen, of  bekijk onze  lijst met afdrukbare coffeeshop-apparaten voor een snel  overzicht.

Koffie-, espresso- en drankapparatuur

Koffiehuis benodigdheden


1.  Espressomachine

De eerste stap voor een onafhankelijk café is om koffiebonen te krijgen die uw drankjes de onderscheidende, frisse smaak geven die uw merk definieert. De tweede stap is om een ​​espressomachine te kiezen om deze bonen in latte, mokka, cappuccino en andere speciale dranken te veranderen. Deze op espresso gebaseerde dranken zullen niet alleen consumenten aantrekken, maar ook uw omzet verhogen, alsof u kop voor kop zwarte koffie verkoopt. Terwijl gebruikte apparatuur te koop is, wordt het aanbevolen om een ​​nieuwe espressomachine te kopen, omdat dit het werkpaard van uw coffeeshop is.


Koffie station apparatuur

2.  Espressomühle

Maal uw bonen in huis en de hele dag door om de best mogelijke drankjes te bereiden. Het kloppen van bonen slechts 10 minuten voor het brouwen kan zelfs een merkbare smaakdaling veroorzaken. Maar waarom maken versgemalen koffiebonen zo’n verschil? Het vergroot het oppervlak van de boon en geeft je toegang tot de rijke oliën en oplosbare deeltjes die de onderscheidende smaak en het aroma van verschillende bonen produceren. Espressomolens zijn ontworpen om de ultrafijne maalresultaten te leveren die nodig zijn voor een goede werking van espressomachines.


Koffiemachines voor coffeeshops

3.  Normale koffiemolen

Klanten die speciale drankjes bestellen, zijn veel talrijker dan klanten die de voorkeur geven aan gewone zwarte koffie. Een enkele molen voor normale en heerlijke filterkoffie kan in het algemeen voldoen aan de lagere vraag naar dit soort drank.


Avantco C10 12-kops Pourover commercieel koffiezetapparaat met 2 warmers-120V

4.  Koffiebrouwer

Hoewel een normaal koffiezetapparaat voldoende zou moeten zijn voor een gemiddeld café, is er een grote verscheidenheid aan variëteiten. Koffiezetapparaten, koffiezetapparaten en koffiepotten zijn slechts enkele van de vele manieren om koffie te zetten en te schenken.


WebstaurantStore-logo 64 oz.  Glazen koffiepot met bruin handvat

5.  karaffen, luchtpotten en satellietservers

Koffie wordt vaak gebrouwen in glazen kannen, maar er zijn ook airpot- en satellietzetapparaten die in vaten worden gebrand die de koffie langer warm kunnen houden. Dit zijn geweldige opties voor een zelfbedieningsstation.


Smoothiemixer

6.  Frappe en smoothie blender

Een geluiddichte mixer is nodig om bevroren espressodranken zoals plakjes, frappes en macchiato’s te bereiden. Met geluidsisolatie kunt u de mixer gebruiken zonder het milieu in uw bedrijf te storen. Dit is vooral belangrijk voor kleine bewerkingen waar er slechts een kleine opening is tussen het bereidingsgebied voor dranken en het zitgedeelte. Een high-speed mixer wordt aanbevolen voor een soepelere consistentie en snellere service. Als alternatief kunt u  investeren in een  granietmachine om een ​​constante aanvoer van bevroren of bevroren koffie en thee klaar te houden!


Teespender

7.  Ice Tea Brewer  en  Ice Tea Dispenser

Van traditionele ijsthee tot ongezoete citroenthee tot zuidelijke zoete thee, ijsthee is een klassiek drankje dat klanten in de zomer lekker vinden. Je kunt voor dit soort dranken een onafhankelijke theebrouwerij kopen. Afhankelijk van de grootte van uw coffeeshop, wilt u misschien ook een combinatie van koffie en thee brouwerij proberen om ruimte op het aanrecht te besparen. Nadat je thee hebt gezet, kun je ook kiezen uit tal van donoropties.


Warm water dispenser

8.  Heet waterdispenser

Hoewel veel koffieautomaten zijn uitgerust met een ingebouwde warmwaterkraan, kan een stand-alone heetwaterdispenser de hoeveelheid kokend water verhogen en zelfs storingen verhelpen die worden veroorzaakt door koffie te proberen te koken en meerdere kopjes met heet water voor thee te vullen. Omdat warm water ook wordt gebruikt voor veel reinigingstaken, kan het trekken van een hendel aan warm water ook de tijd verkorten die nodig is voor dagelijkse routine-reiniging.

Koffiehuis kookgerei

Coffeeshop Kochausrüstung

1.  kookapparatuur

Misschien biedt u geen viergangenmenu aan, maar tegenwoordig zijn coffeeshops niet alleen voor koffie of drankjes. Vers gebak is een belangrijk onderdeel van veel coffeeshops, terwijl broodjes voor ontbijt en lunch steeds vaker op de voorgrond staan. Lichtgewicht kooktoestellen zoals  ovens  met hoge convectie en  hoge snelheid ovens  zijn een geweldige manier om uw menu te diversifiëren zonder veel ruimte of geld te verspillen. Deze kappen vereisen vaak geen kap, maar het is raadzaam om de lokale autoriteiten te raadplegen.

Coffee Shop koelkasten en vaatwassers

Koffiehuis apparatuur

1.  Te bereiken koelkast

We raden aan om te investeren in een vriezer voor uw achterhuis, waar u extra melk, dranksets en smoothie-ingrediënten kunt bewaren. Hoewel een assortiment uit één stuk voldoende ruimte biedt voor drankjes, overweeg dan een grotere eenheid als je ook eten wilt serveren.


Avantco SS-UC-48R-HC 48-inch onderbouw koelkast

2.  Onderbouw  of  werkbladkoeling

Het is belangrijk om in een grotere koelkast te kopen om extra melk en andere gekoelde menu-items op te slaan. Maar hoe zit het met de artikelen die u vaak nodig hebt om te openen? Onderbouw- of werkbladkoelkasten passen direct onder uw drankvoorbereidingsteller, zodat uw barista’s gemakkelijk toegang hebben tot de benodigdheden die ze het meest nodig hebben. Zorg ervoor dat u alle door de fabrikant voorgeschreven vrije ruimte aan de zijkant of achterkant volgt om ervoor te zorgen dat uw apparaat zo efficiënt mogelijk werkt.


Avantco SS-PT-60-HC Gekoelde sandwichvoorbereidingstafel met 60 "2 roestvrijstalen deuren

4.  Sandwichvoorbereidingstabel

Als u sandwiches en salades aanbiedt, is een kleine broodbereidingsunit belangrijk. Deze units hebben een bovenrail waarmee u veelgebruikte ingrediënten zoals kaas en salade kunt opslaan, terwijl de onderste kast extra opslagruimte biedt om eenvoudig de bovenrail bij te vullen. Geïntegreerde snijplanken geven u voldoende ruimte om uw sandwiches en salades samen te stellen.


IJsmachines te koop

4.  IJsmachine

IJs is een integraal onderdeel van smoothies, ijskoffie en andere speciale koude dranken – om maar te zwijgen van frisdranken of water. Daarom is een betrouwbare ijsmaker essentieel. De machines zijn beschikbaar in alle soorten, van kleine subeenheden die direct onder uw werkblad worden geïnstalleerd tot grotere machines die meer dan 2.000 pond ijs per dag produceren. Zie onze gids voor het kiezen van de beste commerciële ijsmachine voor meer informatie over de juiste maat voor uw toepassing   .


gebak vitrine

5.  Showcase

Gebak, donuts, croissants en andere gebakken producten zijn de perfecte snack voor een rijk kopje koffie. Door ze in een back-upteller naast uw kassa te houden, maximaliseert u uw marketingpotentieel en verhoogt u de verkoop van deze zoete lekkernijen. Bakkerijdozen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, evenals gekoeld en droog. Denk na over wat en hoeveel u wilt serveren voordat u een apparaat voor uw café koopt. Overweeg voor het beste van twee werelden een  vitrine met dubbele service  waar u desserts, bagels en brood in een dienblad kunt bewaren, terwijl drankjes en andere afhaalmaaltijden in een zelfbedieningsdoos worden bewaard.


Regency 1 kom onderstel gootsteen met afdruiprek en kraan - 24 inch X 18 3/4 inch

6.  Prachtig zink

Een spoelbak onder het aanrecht past direct onder uw aanrecht en geeft uw barista’s een praktische en efficiënte ruimte waar ze kleine handgereedschappen kunnen wassen, de resterende vloeistof uit gebruikte bekers kunnen aftappen en hun handen kunnen wassen. Veel onderbouweenheden zijn ook uitgerust met afdruipvlakken die kunnen worden gebruikt om drinkgerei en andere kleine items te drogen. Als u niet genoeg ruimte heeft voor een wastafel in de kelder, kunt u overwegen een espressobar te gebruiken die is uitgerust met een kan en / of dompelput om de behoefte aan een echte gootsteen goed te maken.


Open een café

7.  Wastafel met 3 compartimenten

Speciaal voor gebruik achter in de woning is een gootsteen met drie compartimenten ideaal voor een groot aantal taken, van het spoelen en desinfecteren van gerechten tot het reinigen van vers fruit, dat later wordt verwerkt tot smoothies. Dieptes en typen van potten kunnen variëren van gootsteen tot gootsteen. Overweeg ook het type kraan dat het beste bij u past. Hebt u bijvoorbeeld een voorspoelkraan nodig om zwaar vervuilde vaat te spuiten of is een eenvoudige draaikraan voldoende voor montage op het dek? De meeste wastafels met 3 compartimenten worden zonder kraan geleverd. U kunt dus uw ideale kraan kopen en ervoor zorgen dat deze in uw gootsteen past.


kleine koffieshop

8.  Vaatwasser

Afhankelijk van het volume van uw bedrijf, kan een gootsteen met 3 compartimenten aan al uw spoelbehoeften voldoen. Een vaatwasser kopen is echter een andere optie. Onderbouwmachines zijn kleine, compacte eenheden (ongeveer de grootte van een wooneenheid) die tot 35 schotels per uur kunnen verwerken. In veel cafés kan een tafelbladmachine het volume aan vuile vaat verwerken dat naar de keuken wordt teruggestuurd. Als het geluid in uw omgeving voor het huis een probleem is of als u denkt dat een tafelmodel niet groot genoeg is, is een machine met één rek misschien de betere keuze. Voor meer informatie, zie onze  Size Guide  voor  vaatwassers.

Koffiewinkel en Dranken

Espresso-Stampfer

1. Espresso Tampers

Een espresso-sabotage is een klein handgereedschap dat wordt gebruikt om gemalen espressobonen in de portafiltermand te persen voordat ze worden gezet. Het malen van gemalen bonen is een cruciale factor bij het maken van een perfecte espresso, omdat het ervoor zorgt dat de bodem gelijkmatig in de mand wordt verpakt. De meeste stampers zijn van metaal en sommige zijn versierd met decoratieve handgrepen voor een individueel gevoel. Het is belangrijk dat de grootte van de manipulator overeenkomt met de grootte van de filtermand van uw espressomachine.


schuimende kruik

2.  Kannen

Voor het bereiden van speciale dranken zoals lattes en cappuccino worden kannen gebruikt in combinatie met het stoompijpje van uw espressomachine om de melk die tijdens het bereiden van de drank aan de espresso is toegevoegd op te schuimen. Met de praktische uitloop op de kan worden uw barista’s creatief terwijl u melk aan de espresso toevoegt, waardoor kunstzinnige ontwerpen aan de beker worden toegevoegd.


Keuze 4 Zoll Deep Espresso Knock Box

3. Klopfboxen

Als u een klopdoos bij de hand hebt om gebruikte koffie en espressomeel te verzamelen, wordt de vuilnisbak beschermd tegen nat, zwaar vuil. In het midden van een klopkast bevindt zich een paal waarmee u de bodem eenvoudig uit de filterhouder en de mand kunt slaan om deze aan het einde van de dag gemakkelijk weg te gooien.


Maatbeker van roestvrij staal

4.  Maatbeker en lepel

De juiste hoeveelheid van elk ingrediënt is cruciaal, dus koop voldoende maatbekers en lepels. Sommige fabrikanten maken zelfs maatlepels, speciaal voor koffietoepassingen.


AvaWeigh PC32 2 pond Digitale weegschaalregeling

5.  Weegschaal

Weegschalen zijn belangrijk voor het porteren en verkopen van ingrediënten of losse koffie. Een eenvoudige elektronische weegschaal of een mechanische portieschaal is geschikt voor de meeste kleine cafés.


sirooppomp

6. De  sirooppomp

Hoogwaardige sirooppompen zorgen ervoor dat uw aroma siroop stroomt, en zijn ontworpen om een ​​bepaalde hoeveelheid siroop te leveren met één pomp, zodat u elke keer gelijkmatige drankjes kunt maken. Het helpt u ook om uw inventaris beter te beheren.


Opening van cafés

7.  Schuimthermometer

Met name schuimthermometers zijn een goede keuze voor een café, omdat ze speciaal zijn ontworpen voor bevestiging aan schuimbekers om nauwkeurige temperatuurbewaking mogelijk te maken.


coffeeshop

8.  uren

Timers zijn handig wanneer uw werknemers meerdere drankjes tegelijkertijd moeten bereiden. Ze kunnen ook worden gebruikt om te controleren wanneer een bepaalde koffie is gezet en om u te informeren wanneer het tijd is om een ​​nieuwe pot te zetten. Als u veel verschillende dingen tegelijkertijd moet meten, kijk dan in een timer die kan worden geprogrammeerd om verschillende “gebeurtenissen” tegelijkertijd te volgen.


Keramische koffiekopjes

9.  Koffiekopjes en theekopjes

Terwijl veel klanten hun koffie drinken, zitten anderen liever in hun café terwijl ze een boek lezen of door de gratis wifi bladeren. Het zijn deze klanten die verwachten dat hun Americanos en Latte in echte, eerlijke kopjes worden geserveerd. De maten, vormen en kleuren van kopjes variëren, maar de juiste hoeveelheid is de sleutel.


Espresso kopjes en schoteltjes

10.  Uitdrukkingen

Espressokopjes zijn kleiner dan conventionele kopjes en bieden plaats aan 1 ons. Schot van espresso of 2 ons. Dubbel schot voor klanten die een extra boost van cafeïne nodig hebben om een ​​late nacht van leren of een middagdip te overleven.


Tee bal

11.  Thee-bal-infusers en citroenwigzakken

Deze thee-accessoire is ontworpen om heerlijke smaken aan drankjes toe te voegen zonder resten achter te laten. Het is een hit voor theedrinkers die thee met losse bladeren verkiezen boven de zakken. Bovendien kunt u uw klanten bedienen van thee-ballen met losse bladeren, zodat ze hun thee naar hun eigen smaak kunnen laten weken.


12.  gerechten

Uw behoefte aan servies hangt sterk af van de hoeveelheid voedsel die u wilt verkopen en de sfeer die u in uw café wilt creëren. Elk soort materiaal, van China tot melamine tot hout, heeft voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk dat u uw onderzoek doet en uw menu overweegt voordat u een aankoopbeslissing neemt.


Zuckerausgießer

13.  Suikerschenker

De suikeruitlopen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en stellen klanten in staat om hun eigen zoetheid aan hun drankjes toe te voegen. Hoewel je aan elke tafel een suikerpot kunt plaatsen, is een andere optie om een ​​centrale locatie te hebben waar klanten toegang hebben tot suiker en andere kruiden voordat ze gaan zitten of de deur uit gaan.


handelsübliche Sahnen

Fase 14 

Iedereen drinkt zijn koffie anders en als je verse room in je spa of op tafel legt, win je zelfs je heel speciale klanten. Creamers zijn er in verschillende capaciteiten en materialen, zodat u de juiste stijl kunt vinden die past bij het imago van uw coffeeshop.


koffie organisator

15.  Specerijen organisatoren

Wanneer u koffie verkoopt, moet u veel extra’s bieden, zoals suikerzakjes en glazuur, en als u een kruidenpotje aan uw bedrijf toevoegt, is uw werkblad altijd goed georganiseerd. Op basis van de beschikbare werkruimte in uw café, kunt u de grootte van de organisator kiezen of investeren in kleine suikermanden die u op elke tafel kunt plaatsen.


Stro-organizer

16.  Beker, deksel en rietje-organizer

Het op orde houden van bekers, deksels en rietjes kan een uitdaging zijn, maar een organisator kan u helpen om rommel te voorkomen en deze artikelen op een hygiënischer manier te verspreiden. Met kopjes en deksels in uw portie kunnen diegenen die haast hebben gebruik maken van, betalen voor en reizen vanaf een van hun Airpots.


Koffie etikettering

17.  Etikettering van koffie en drankjes

Hoe kunnen uw klanten beslissen wat voor soort koffie ze willen, als ze niet weten wat er werd gezet? Magnetische bordlabels zijn perfect voor vaak wisselende drankkaarten, terwijl voorbedrukte metalen of houten drankborden een eenvoudige etiketteringsoplossing zijn.


Schorten met zakken

18.  schorten

Schorten beschermen niet alleen de kleding van uw werknemers, ze geven uw werknemers ook een professionelere uitstraling. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen die bij uw thema passen.


Venster LED-teken

19.  LED-bord

Hang een LED-bord bij je ingang om klanten te misleiden om binnen te komen en van je aanbiedingen te genieten! De krachtige graphics en heldere verlichting zullen de aandacht van voorbijgangers trekken om de menigte te trekken. Onze  keuze LED-opening en koffieborden zijn  voorzien van energiezuinige 12 W-lampen die een zichtbaarheid tot 300 meter bieden, zelfs bij daglicht en achter glas. Ze verbruiken de helft van het vermogen van conventionele hoogspannings-neonlichten en werken stil, zodat klanten het storende zoemen niet horen met een vergelijkbaar teken. Ze werken ook in meerdere weergavemodi, zodat u ze naar wens kunt aanpassen.


detailhandelaren

20.  Retailverkoper

Naast drankjes, gebak en broodjes bieden coffeeshops steeds meer opties voor elke smaak. Een effectieve retailer kan de klant alles bieden, van verse producten tot zakjes chips tot porties van één portie muesli.

About admin

Check Also

Wat is het verschil tussen Arabica en Robusta-koffie?

The Coffee Bean Basics: Als je niet bekend bent met de wereld van koffie, weet ...