Perşembe , Nisan 9 2020

Coffeeshop Uitrustingslijst 2

Coffeeshop Verbruiksartikelen

commerciële koffie


1.  koffie en espresso

Hoogwaardige espresso wordt gebruikt als basis voor veel koffiespecialiteiten. Het heeft een dikkere consistentie en een hogere concentratie cafeïne dan gewone koffie, waardoor het een sterke smaak heeft. Bovendien is gewone koffie een nietje in elke coffeeshop voor klanten die veel reizen. Daarom is het een goed idee om verschillende braadstukken of zelfs gearomatiseerde variëteiten te hebben.


1/2 Qt.  Aluminium maatbeker

2. Melk

Veel coffeeshops consumeren zoveel melk als koffie (zo niet meer)! Melk is een integraal onderdeel van de meeste koffiesoorten en espresso. Daarom is het ideaal om sommige van hen in uw onderbouw koelkast te bewaren voor gemakkelijke toegang. Uw grotere vriezer is perfect voor het bewaren van een reserve van normale melk, half en half en andere zuivelproducten.


verliezer Tee

3.  Theezakjes  of  losse thee

Thee is een verfrissende en veelzijdige drank die warm of koud kan worden geserveerd, afhankelijk van het seizoen en de vraag van de klant. Standaard zwarte, witte en groene thee, fruitige of kruidenthee en speciale biologische producten zijn verkrijgbaar in theezakjes of losse thee.


commerciële chai thee

4.  Chai

Terwijl Chai een thee is, is het een andere categorie! Chai-thee is een wereldwijd populaire drank met van nature verkwikkende botanische producten. Met melk en espresso kunt u zelfs hete chai-lattes of koele frappes met slagroom maken.


Coffee gereedschap

5.  Warme chocolademelk

Warme chocolademelk is in de loop der jaren veranderd van een eenvoudige traktatie in een gastronomisch drankje, maar deze klassieke winterfavoriet kan het hele jaar door worden genoten!


6.  Aromatiserende siropen

Of u nu gewoon traditionele favorieten zoals Franse vanille en karamel of meer unieke smaken zoals geroosterde marshmallow en toffee wilt aanbieden, u kunt uw klanten de mogelijkheid geven om hun drankjes aan te passen door siroopsmaken op te slaan. Daarnaast kun je siroop gebruiken om je favorieten op vakantie, zoals pepermunt en pompoenspice, te promoten!


commerciële melkkan

7.  Suiker, zoetstof en creamer

Met al deze extra’s kunnen uw klanten hun drankjes zoeten naar hun individuele smaak. Ongeacht of u kleine caddies op afzonderlijke tafels wilt plaatsen of wilt wachten op een centraal kruidenstation, klanten kunnen een zoetigheid toevoegen aan hun ochtendkoffie of middagpick-me-up met een verscheidenheid aan opties.

Wegwerp coffeeshop Accessoires

1.  Hete papieren bekers en deksels

Er zijn bekers in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen. U ziet er misschien beter uit als een gewone witte papieren beker dan een koffiebeker, of u geeft de voorkeur aan een geïsoleerde, milieuvriendelijke versie die geen enveloppen nodig heeft en uw recycleerbaarheid verbetert. De meest voorkomende koffiekopmaten zijn 12 oz, 16 oz. en 20 gram, maar je kunt alles vinden van 4 gram. tot 24 oz. als je denkt dat er andere maten zijn die beter bij je passen.


commerciële plastic bekers

2.  Plastic beker en deksel

Net als papieren bekers, zijn plastic bekers verkrijgbaar in alle maten, materialen en kleuren. Als je smoothies en ijskoffie wilt serveren, overweeg dan een optie voor hogere ladingen, zoals: B. dikwandige PET koude beker met deksel. Als u echter iets eenvoudigs nodig hebt voor in-house kopjes water, zijn dunwandige kopjes de perfecte keuze.


koffie Case

3.  Koffie koffers op maat

Het kopen van koffie kan de kosten verlagen door de noodzaak voor een kop warme dranken te elimineren. Bovendien beschermen ze de handen van klanten tegen brandwonden en helpen ze de inhoud van de beker te isoleren. Zorg ervoor dat je mouwen koopt die overeenkomen met de maat van de cup die je verkoopt. We bieden zelfs aanpasbare koffiehoesjes, zodat je je logo kunt toevoegen aan elke mok die de deur uitkomt om je reclame een boost te geven!


commercieel verkrijgbare roerders

4.  Rietjes en roerders

Voor klanten die de voorkeur geven aan room en suiker in hun koffie, zijn rietjes en roerders een must! Met deze eenvoudige toevoeging aan uw kruidenstation kunnen klanten hun drankjes perfect mixen. Ze komen in materialen variërend van plastic tot hout en variëren ook in lengte en kleur.


Servetten voor restaurants

5.  Servetten

Wanneer druppels en morsen optreden, is het levensreddend om voldoende servetten bij de hand te hebben. Plaats ze op de tafel in servetdispensers of op een gemeenschappelijke locatie naast uw kruidenstation. We bieden zelfs een brede selectie drankservetten in levendige kleuren die bij uw logo passen of uw thema-evenement verbeteren wanneer u klanten in huis haalt.


koffiefilters

6.  Koffiefilter

Filters zijn meestal gemaakt van semi-permeabel papier dat vloeistoffen doorlaat, maar geen vaste stoffen afgeeft en niet oplost als het nat is. Dit voorkomt dat koffiedik in uw eindproduct terechtkomt. Koffiefilters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten voor verschillende brouwerijen. Daarom is het belangrijk om precies te weten welke maat uw koffiezetapparaat nodig heeft voordat u bestelt. Naast de standaard witte filters kunnen milieuvriendelijke opties worden gekocht.


koppenplateau

7.  Take-Out-Cup-Träger

Voor de vriend (of stagiair) die verantwoordelijk is voor het verkrijgen van koffie voor de groep, vergemakkelijken afneembare bekerdragers de uitvoering van al deze bestellingen aanzienlijk. Afhankelijk van de maten drankjes die u aanbiedt, wilt u misschien investeren in kleine en grote kartonnen drankendragers of traditionele pulpvezeldragers die er niet toe doen in grootte.


Koffie om te gaan

8.  Koffie om dozen te gaan

To-go boxes zijn ontworpen voor klanten die een grotere afhaaloptie willen voor kantoorfeesten, pensioenfeesten of kleine familiebijeenkomsten. Sommige van deze producten zijn uitgerust met een koffie-uitloop, terwijl voor anderen de koffie uit de doos moet worden gehaald. Er zijn dozen die ook een opbergvak bevatten waar je kopjes, kruiden en andere dingen mee kunt nemen voor koffie.


9.  Plastikbestecke

Als u van plan bent om eten te serveren, kunt u het samen met wegwerpservies verzenden naar klanten die een gebak bij hun koffie bestellen en de gerechten beperken, zodat u de opruimtijd kunt minimaliseren. Zwaar plastic bestek is de moeilijkste optie, maar voor sommige toepassingen werken middelzwaar bestek of gewoon plastic bestek goed.

Reinigings- en verzorgingsproducten voor koffieapparatuur

Koffie kan Cleaner

1.  Koffiemachine-reiniger  en  koffiepotreiniger

Commerciële koffiemachines moeten elke nacht worden gereinigd om ophoping van koffieresten en oliën in de machine of de karaf te voorkomen, wat kan leiden tot geur- en smaakproblemen als deze te lang worden verzameld. Het reinigen van de binnenkant van de machine met een speciale reiniger, het afvegen van de sproeikoppen en uitwendige onderdelen en het grondig wassen van verwijderbare onderdelen zal de levensduur van uw machines helpen verlengen. Dit soort reinigings- en desinfectiemiddelen zijn in alle vormen verkrijgbaar, van vloeistof tot poeder tot tabletten.


espresso cleaner

2.  Espresso-apparaatreiniger

De beste manier om uw commerciële espressomachine schoon te maken, is deze aan het einde van elke nacht af te spoelen met een speciale reiniger. Dit voorkomt de ophoping van espressomeel en zijn oliën in de groepskoppen, douchewanden en zeefmanden, wat niet alleen de kwaliteit van uw drankjes verbetert, maar ook de levensduur van uw apparaten verlengt. Het wordt ook aanbevolen om portafilter en manden één keer per week onder te dompelen in een mengsel van dezelfde reiniger en water.


pijpje

3.  Melkopschuimer / stoomstraalreiniger

Het reinigen van de apparatuur die in contact komt met zuivelproducten is dubbel belangrijk. Deze reinigers zijn specifiek ontworpen om de opbouw van melkeiwitten af ​​te breken en uw machines hygiënisch te houden.


reinigingsborstels

4.  Reinigingsborstels voor drankapparatuur

Met borstels kunt u harde plekken gemakkelijker reinigen en in scheuren en barsten komen, die vaak over het hoofd worden gezien tijdens regelmatig reinigen.


5. Espressomachine-onderhoudskit

Dit is op zichzelf geen specifieke kit. Als u echter items hebt zoals een platte schroevendraaier en een priem om de schroeven vast te draaien en de afdichtingen op uw machines te vervangen, kunnen uw medewerkers snel kleinschalig onderhoud uitvoeren en uw klanten bedienen.


6.  Vuilnisbak en prullenbak

Vuilnisbakken en prullenbakken zijn essentieel om het personeel en de openbare ruimtes van uw café schoon te houden. Het toevoegen van een prullenbak en een prullenbak in de buurt van uw kruidenstation en uitgang is een geweldige manier om uw klanten aan te moedigen om tafels en andere openbare ruimtes afvalvrij te houden terwijl meerdere vuilnisbakken zich op belangrijke locaties op uw rug bevinden. Dankzij de thuis sprekende ruimte kunnen uw werknemers efficiënter werken. Vergeet niet om voeringen en vuilniszakken te kopen om het afval efficiënter te verwijderen.

Coffeeshop waterfiltratie

Grindmaster 60206 Espressomachine waterfiltratiesysteem

1.  Waterfilter voor apparatuur voor warme dranken

Het basisingrediënt van elke drank is water. Het installeren van een waterfilter verbetert de smaak, geur en het algehele uiterlijk van uw producten. Bovendien verwijderen veel filters vuil en verminderen kalkaanslag om de interne componenten van uw apparatuur te beschermen, onderhoud te verminderen en de levensduur van uw brouwerijen te verlengen.

About admin

Check Also

De oorsprong van de koffie

Cultureel is   koffie  een belangrijk onderdeel van de  Ethiopische  en Jemenitische geschiedenis. Deze culturele betekenis gaat terug tot 14 eeuwen ...